Válasszon a menüből!

 

 

Aktuális ajánlatunk!

Ablakok, ajtók, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók, árnyékolástechnika, garázskapuk, tetőablakok, párkányok


Ablakok
Ablakok

A megelelő profilrendszerből készült nyílászárók döntően hozzájárulnak otthoni kényelemérzetéhez. A nyílászáróinkat könnyű kezelhetőség, biztonság és magas komfortérzet jellemzi ami igazán megnöveli otthona értékét.

Ezért az Ön nyílászárói kiválasztásánál kompromisszumok nélkül döntsön azon megoldások mellett, melyeket a fentiekben vázolt előnyök figyelembevételével hoztak létre.

[ Elit ablakok ]    [ Top ablakok ]    [ Select ablakok]

     
Ajtók
Ajtók

Az Ön számára a legjobb, és legkézenfekvőbb megoldást a Sollux által gyártott és forgalmazott ajtók jelentik. Az általunk gyártott, és forgalmazott ajtóinkra egyaránt jellemző, hogy formatervezettek, esztétikusak. A külső környezeti hatásoknak jól ellenállnak, és nem utolsó sorban kedvező áruak, hogy Ön a legjobbat kaphassa tőlünk

[ Erkélyajtók ]    [ Bejárati ajtók ]    [ Modellek ]

[ Beltéri ajtók fából ]    [ Beltéri ajtók fémből ]

     
Árnyékolástechnika
Árnyékolástechnika

"Az én házam az én váram". Ahol biztonságban és jól érezzük magunkat. Időnk jelentős részét otthonunkban a négy fal között töltjük. Mindenki egyéni elképzelésének megfelelően alakítja ki saját kis birodalmát, ehhez mi adjuk a szakértelmet, és a megoldást az Ön kezébe.

[ További részletek ]

     
Garázskapuk
Garázskapuk

A klasszikus szekcionált garázskapu acélból készül. Ez azonban nem jelenti azt, hogy klasszikus kinézetűnek is kell lennie. Vevőink négy különböző kapumotívum közül választhatnak: bordás, kazettás, vastagbordás és nagylamellás. Parkoljon be hozzánk, garázskapujáról pedig mi gondoskodunk.

[ További részletek ]

     
Tetőablakok
Tetőablakok

Ugye Önt is idegesítené, ha tetőablaka nem zárna légmentesen, vagy esőzéskor beázna? Miért hagyja, hogy ez éppen Önnel történjen meg, hogy nagyobb kára legyen?

A ROTO tetőablakokkal elfelejtheti a gondjait, és ezek után már csak a nap fénye az ami az Ön ablakát beragyogja.

[ További részletek ]

     
Párkányok
Párkányok

Korábban az ablakkönyöklőket egyszerűen a fal védelmére használták. Ma már az ablakkönyöklő ennél többet jelent. Kialakít egy belső hangulatot, kellemes közérzetet biztosít és nyugalmat áraszt.

Tegyen Ön is egy lépéssel többet a kényelméért, hogy így Ön is kényelmesen élvezhesse a kilátást.

[ További részletek ]